Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Matlı: Finansal Zorlukları Dayanışma İçinde Aşacağız…

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, yakında uygulamaya geçecek olan üçüncü faz KOBİ Destek (Nefes) kredisi uygulamasında Bursa Ticaret Borsası`nın taahhüdünü yüzde 100 oranında arttırdığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Matlı: Finansal Zorlukları Dayanışma İçinde Aşacağız…

Üçüncü faz Kobi Destek kredisi uygulaması hazırlıklarında sona gelindiğini sözlerine ekleyen Matlı, “Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları üyelerimize destek olmak suretiyle milletimizle birlikte dayanışma içinde aşacağız” dedi.

Bursa Ticaret Borsası olarak üyelerine kullandıracakları Kobi Destek kredisi taahhüdünü iki katına çıkarttıklarını ifade eden Matlı, “Yakın zamanda uygulamaya geçecek olan üçüncü faz Kobi Destek (nefes) kredisi taahhüdümüzü Bursa Ticaret Borsası Meclisi`nin almış olduğu karar neticesinde, yüzde 100 oranında arttırdık. Böylece üyelerimizin kullanımına sunulacak olan kredi hacmi yaklaşık 25 milyon TL`den 50 milyon TL`ye çıkarak 2 katına ulaştı” şeklinde konuştu.

Matlı, Bursa Ticaret Borsası üyelerinin yeni çıkacak üçüncü faz Kobi Destek (nefes) kredisi başvurusu için hazırlıklı olmalarını da sözlerine ekledi.

“Kobi Destek (Nefes) Kredisi”

Aylık yüzde 1,85 faiz oranı, 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli olmak üzere, firma başı azami kredi tutarı 200 bin TL`dir. KOBİ Destek Kredisi kullandırılacak olan 8 banka; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası olarak belirlenmiştir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.