Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASKİ’den yağmursuyu hattına 45 milyon TL yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği 45 milyon TL değerindeki 71 kilometrelik yağmursuyu hattı yatırımları sayesinde yağışlı havaların Manisalı vatandaşlar için çile ve eziyete dönüşmesine engel oluyor.Manisa Su ve...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MASKİ’den yağmursuyu hattına 45 milyon TL yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği 45 milyon TL değerindeki 71 kilometrelik yağmursuyu hattı yatırımları sayesinde yağışlı havaların Manisalı vatandaşlar için çile ve eziyete dönüşmesine engel oluyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla yatırımlarını sürdürüyor. MASKİ, yağışlı havalarda Manisalıların mağduriyet ve sıkıntı yaşamamaları adına il genelinde 45 milyon TL maliyetle 71 kilometrelik yağmursuyu hattı yatırımı gerçekleştirdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye kampüs yolu, Gördes merkez, Akhisar Tahir Ün Caddesi ile bağlı sokakları ve Turgutlu Mimar Sinan Bulvarı gibi merkezi noktalardaki şebekelerin inşası tamamlandı. Soma, Selendi, Sarıgöl ve Salihli ilçe merkezlerinde yaşanan taşkın manzaralarını sona erdirmek için MASKİ ekiplerince yürütülen çalışmalar da hızla devam ediyor. Gölmarmara ve Ahmetli ilçelerinde de yağmursuyu sorunu meydana gelmemesi adına hazırlanan proje çalışmaları tamamlandı.

“Yağmurlu havalarda hemşerimiz yürek korkusu duymayacak”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, “Hemşerilerimizi su birikintileri ve sel baskınlarından kurtarmak amacıyla ilimiz genelinde önemli yatırımlara imza atarak, ilçe merkezlerimizdeki vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı olan yağmursuyu baskınlarını ortadan kaldırıyoruz. En ufak yağmurda dahi çamur deryasına dönen cadde ve sokakları yağmursuyu hatlarıyla donatıyoruz. Doğal afetler nedeniyle hemşerilerimizin can ve mal kaybı yaşamaması için 45 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız yağmurlu havalarda yürek korkusu duymasın, günlük hayatları olumsuz etkilenmesin diye yatırımlarımız devam edecek. Tüm çabamız 17 ilçesiyle daha sağlıklı bir Manisa inşa etmektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.