Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmarabirlik’in Lisanlı Depoculuğu Türkiye’ye Örnek Oldu

Bursa Ticaret Borsası (btb) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı İle Beraberindeki Heyet, Marmarabirlik'i Ziyaret Ederek, Geçen Ay Faaliyete Başlayan Marmarabirlik Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.ş.'nin Üreticiler Ve Sektör İçin Hayırlı Olmasını Diledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmarabirlik’in Lisanlı Depoculuğu Türkiye’ye Örnek Oldu
Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile beraberindeki heyet, Marmarabirlik’i ziyaret ederek, geçen ay faaliyete başlayan Marmarabirlik Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin üreticiler ve sektör için hayırlı olmasını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik’in 2009 yılında ortalama 23 bin tonlarda olan satış rakamının 2015 yılı sonunda 37 bin tonlara ulaştığını belirterek, "Marmarabirlik olarak bir yandan sağlıklı ve modern depolama tesislerimizin yatırımlarına devam ederken, diğer yandan da Lisanslı Depoculuk şirketimizi faaliyete geçirdik. Lisanslı Depoculuk sistemi sayesinde üreticimizin kazancını katma değere dönüştürecek yeni depolama alanları oluşturduk. Önümüzdeki süreçte Marmarabirlik’in 40 bin tonlar bandında satış yapabilmesi için minimum 60 bin ton ürün alması gerekiyor. Bu da yeni depolama alanları demek. Hedefimiz, yeni yatırımlarımızla Marmarabirlik’in depolama kapasitesini 100 bin tonlara ulaştırarak, ortalama 150 bin ton olan bölge rekoltesinin yüzde 50’sini almaktır" diye konuştu.
"MARMARABİRLİK YÜZ AKIMIZ"
Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı da Marmarabirlik’i başarılarından dolayı tebrik ederek, özellikle Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin zeytin sektöründe dünyada ilk olmasının önemine işaret etti. Marmarabirlik’in son yıllarda yaptığı çalışmalarla Bursa firması olmaktan çıktığını ifade eden Matlı, "Ticaret Borsası’nın ana gelir kaynaklarından, yüz akımız Marmarabirlik’i ve Hidamet Başkanı ziyaret etmekten gurur duyuyoruz. Marmarabirlik, son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye markası haline gelmiştir. Marmarabirlik Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş, Türkiye’ye model olan vizyon projelerden biridir. Marmarabirlik, Türkiye’nin buğdayla başlayan lisanslı depoculuk serüvenine zeytini de ekledi.. Başarılı projelerinizden dolayı şahsınızda, üreticilerinizden tüm çalışma arkadaşlarınıza ve yurtdışındaki bayilerinize kadar bu büyük aileye teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.