Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Markalaşmaya Giden Süreç Bursa’da Konuşulacak

Bursa Business Academy (BBA) tarafından düzenlenecek olan “Markalar Şehri Bursa Zirvesi”, 4 Mayıs’ta Bursa Akademik Odalar Birliği’nde gerçekleştirilecek.BAOB Oditoryumu’nda 12:45’te başlayacak olan ve London Sofra Lokantaları’nın...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Markalaşmaya Giden Süreç Bursa’da Konuşulacak
Bursa Business Academy (BBA) tarafından düzenlenecek olan “Markalar Şehri Bursa Zirvesi”, 4 Mayıs’ta Bursa Akademik Odalar Birliği’nde gerçekleştirilecek.
BAOB Oditoryumu’nda 12:45’te başlayacak olan ve London Sofra Lokantaları’nın kurucusu Hüseyin Özer’in onur konuğu olarak katılacağı zirvede, Bursa’dan çıkmış, ülkemizin önemli markaları haline gelmiş şirketlerin kurucuları konuşacak. Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Çilek Mobilya Yöentim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Yazar Mutfak Araştırmacısı Ömür Akkor, Kırcılar Deri Yönetim Kurulu Üyesi Berna Kırcı Aşıroğlu, ve Demlik Kurucusu Erman Ademoğlu zirvenin konuşmacıları olarak kişisel girişimcilik hikayelerini ve firmaların markalaşma süreçlerini anlatacak.
BBA Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Mertyürek, zirvenin tanınmış iş insanlarını, yerel yöneticileri, akademisyenleri, iş dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının önderlerini, girişimci adaylarını ve şehrin geleceğinin mimarları olacak olan gençleri bir araya getireceğini söyledi. BBA’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Mertyürek, BBA olarak önceliklerinin “Bursa’ya değer katmak” olduğunu ifade ederek bu doğrultuda iş dünyasının liderlerini yetiştirmeve şirketlerini daha etkin hale getirme misyonuna odaklanacaklarını belirtti. MARKALAR ŞEHRİ BURSA isimli etkinlik ile şehrin geleceğine ışık tutacak bir zirveye imza atacaklarını kaydeden Mertyürek, “Bursa gerek ürettiğiyüksek gayri safi milli hasılayla, gerekse ülkenin ikinci en büyük ihracat şehri olması niteliğiyle ülkemiz ekonomisi için en önemli birkaç şehrinden biridir. İşte bu yüzden Bursa’yı üs olarak seçtik. BBA olarak hedefimiz tıpkı şehrin güçlü markaları gibi önce Bursa’da sonra Türkiye’de ve nihayetinde yurtdışında aranan tercih edilen bir eğitim-danışmanlık şirketi olmaktır. Şehrin sahip olduğu bu üretim kabiliyetinin orta ve uzun vadede katma değerli ürünlere doğru dönüşmesi ise doğru iş modellerinin doğru işletmecilik bilgisi ile uygulanması ile mümkündür. Bunlar ise Bursa iş dünyasının entelektüel derinliğini arttırması ile mümkün olacaktır. Bizler de BBA olarak, bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz. Düzenleyebileceğimiz zirve de bu bağlamda değerlendirilebilir. Şehrin geleceğine ışık tutacağına inandığımız bu zirveden önemli sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz ve bu zirveyi her yıl tekrarlayarak şehrimizin ve ülkemizin öne çıkan markaları ve iş insanlarını, Bursa’daki girişimciler ve profesyonellerle buluşturmaya devam etmek istiyoruz” dedi. tüm ilgililerin ücretsiz katılabileceği zirveye katılmak isteyenler ilgili saatte salon girişindeki kayıt masasını ziyaret ederek ya da internet üzerinden http://summit.bbakademi.com.tr linkinde yer alan formu doldurarark kayıt yapılabilir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.