Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maliye Bakanı Ağbal’dan Vergi Açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bankacılık kesimini ilgilendiren önemli vergi düzenlemeleri yapacaklarını belirterek, vergi ile ilgili düzenlemeleri bir iki hafta içinde açıklayacaklarını söyledi.Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul’da MASAK ile...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maliye Bakanı Naci Ağbal, bankacılık kesimini ilgilendiren önemli vergi düzenlemeleri yapacaklarını belirterek, vergi ile ilgili düzenlemeleri bir iki hafta içinde açıklayacaklarını söyledi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul’da MASAK ile Türkiye Bankalar Birliği çalıştayında yaptığı konuşmada, bankacılık kesimini ilgilendiren önemli vergi düzenlemeleri yapacaklarını söyledi. Finans sektöründe verginin rekabete karşı eşit mesafede ve finans sisteminde de verginin öngörülebilir olmasını istediklerini belirten Ağbal, "Finans sektöründeki kurumların aynı vergi uygulamalarına tabi olmalarını istiyoruz. Bazı vergi kanunlarındaki düzenlemeler belirsizlikler içeriyor ve bu da yatırım kararlarının ertelenmesine neden oluyor" dedi.
Maliye Bakanı Ağbal, vergi ile ilgili düzenlemeleri bir iki hafta içinde açıklayacaklarını söyleyerek, damga vergisi yükümlülüklerini nasıl azaltabiliriz diye çalışmalarının olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.