Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mağazalarda bayram hareketliliği

Kurban Bayramı öncesi Edirne’de giyim mağazalarında hareketlilik yaşanıyor.Kurban Bayramı’na hazırlanan vatandaşları alışveriş telaşı sardı. Edirne’de gençler ve çocuklar bayramını güzel kıyafetlerle geçirmek için mağazaların...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mağazalarda bayram hareketliliği

Kurban Bayramı öncesi Edirne’de giyim mağazalarında hareketlilik yaşanıyor.

Kurban Bayramı’na hazırlanan vatandaşları alışveriş telaşı sardı. Edirne’de gençler ve çocuklar bayramını güzel kıyafetlerle geçirmek için mağazaların yolunu tuttu. Saraçlar Caddesi’ndeki giyim mağazaları hınca hınç doldu. Bayram kıyafeti alışverişi için aileleriyle birlikte Saraçlar Caddesi’ndeki bir mağazaya gelen vatandaşlar, özellikle çocukları için bayramlık kıyafet alıyor. Esnaf, fiyatların geçen yıla göre değişmediğini ifade ederken, alışveriş yapanların da bu durumdan memnun olduğu gözlendi.

Mağaza sorumlusu, bayram öncesi satışların iyi olduğunu ifade ederek, "Bayram öncesi tabii ki satışlarımız arttı ancak o kadar yüzümüzü güldürmüyor. Yetişkinler genelle kurban hazırlığı yapıyor. Daha çok da çocukları için bayram alışverişi yapıyor. Kadınlar en çok tunik ve etek satın almayı tercih ediyor. Fiyatlarımız 10 ile 100 lira arasında değişiyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.