Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks konutlarda plastik yerine alüminyum tercih edildi

İzmirli İş Adamı Doğuş Bayır, Sektörün Kendisini Yenilemesi Ve Geliştirmesiyle Alüminyumun İnşaat Sektöründe Daha Fazla Pay Almaya Başladığını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lüks konutlarda plastik yerine alüminyum tercih edildi
İzmirli iş adamı Doğuş Bayır, sektörün kendisini yenilemesi ve geliştirmesiyle alüminyumun inşaat sektöründe daha fazla pay almaya başladığını söyledi. Bayır, ’Beyaz Altın’ olarak bilinen alüminyumun özellikle gökdelen ve konut projelerinde tercih edilmeye başlandığını söyledi.
İzmirli iş adamı Doğuş Bayır, kaliteli ev ve iş yeri projelerinde PVC yerine artık alüminyum pencere ve kapı sistemlerinin kullanıldığını söyleyerek, “Alüminyum malzemesi PVC’ye oranla daha iyi ısı yalıtımı yapar. Böylece enerji sarfiyatını önler. Sağlığa da hiçbir zararı olmayan bu malzeme aynı zamanda doğa dostudur” diye konuştu. AS-EL Alüminyum Mimari Sistemler firmasının kurucusu Tacettin Bayır’ın doğaya önem verdiğini ve alüminyum malzeme kullanımının yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yaptığını söyleyen Doğuş Bayır, “15 sene önce kurucumuz Tacettin Bayır, katıldığı bir fuarda firmalarla doğayla barış sözleşmesi yapmış ve fuarda herkese birer fidan hediye etmişti. Alüminyum da doğa dostu ve sağlıklı bir malzemedir. Alüminyum için beyaz altın diyebiliriz” dedi.

“Uzun ömürlü olması için alüminyum kullanın”
“Geçtiğimiz dönemlerde alüminyum doğramadan PVC doğramaya bir dönüş olmuştu. Fakat günümüzde alüminyum sektörü kendini yeniledi ve daha gelişmiş ürünler piyasaya sundu” diyen Bayır, artık Türkiye’de kaliteli alüminyuma ulaşma imkânının çoğaldığını dile getirdi. Bayır, “Türkiye’deki alüminyum üreticileri ithal ürünlerin kalitesine ulaştı. Müteahhitler ve evine doğrama taktıracak olan kişiler malzeme seçimi konusunda bilinçli hale geldi. Artık kaliteli projelerde alüminyum tercih ediliyor. Sağlık açısından bakılırsa da doğrama konusunda tercih alüminyum olmalıdır" dedi.
(MY-HA-E)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.