Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lufthansa-Cargo’da rüşvet araması

Lufthansa’nın nakliye bölümü olan Lufthansa-Cargo’da rüşvet gerekçesiyle bazı bürolarda ve çalışanlara ait evlerde arama yapıldı. Şirket, soruşturmanın sonuna kadar götürülmesi konusunda savcılıkla işbirliği yaptıklarını açıkladı.Almanya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lufthansa’nın nakliye bölümü olan Lufthansa-Cargo’da rüşvet gerekçesiyle bazı bürolarda ve çalışanlara ait evlerde arama yapıldı. Şirket, soruşturmanın sonuna kadar götürülmesi konusunda savcılıkla işbirliği yaptıklarını açıkladı.

Almanya’nın en büyük havayolu olan Lufthansa’nın kargo bölümünde rüşvet skandalı patlak verdi. Frankfurt emniyetine bağlık birimler, şirketin kargo bölümüne ait işlemlerin yapıldığı bazı bürolarda arama yaptı.

Frankfurt Başsavcılığı, biri yönetici 5 kişi hakkında rüşvet karşılığı iş yaptıkları şüphesiyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Lufthansa’nın bir sözcüsü şirketin kargo bölümünde ve bazı çalışanların evlerinde arama yapıldığını doğruladı. Sözcü savcılık ile olayın aydınlatılması konusunda tam bir işbirliği yaptıklarını kaydetti.

Rüşvete konu olan paranın miktarı ve aramalara ilişkin ayrıntılar hakkında “soruşturmanın gizliliği” nedeniyle bilgi verilmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.