Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedat Yalçın'dan vefa örneği

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 27 Temmuz 2013 tarihinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşüp vefat eden Uzman Doktor İsmail Fakı’nın unutulmaması için, Bursa’daki önemli bir sağlık kuruluşuna adının verilmesi konusunda çalışma başlatılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sedat Yalçın'dan vefa örneği

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, sağlık alanındaki hizmetleri, insan sevgisi ve hastalarına gösterdiği ilgiyle Bursalıların gönlünde taht kuran Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin kurucu Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Fakı’nın, özellikle bu hastanenin topluma kaliteli hizmet sunması için 1990’lı yıllarda büyük mücadele verdiğini hatırlattı. Yalçın, Dr. İsmail Fakı’nın adının Bursa’da bir sağlık kuruluşuna verilmesi için gereken çalışmanın yapılması gerektiğini söyledi.
Yalçın, “Uzman Doktor İsmail Fakı gibi değerli bir insanın, Bursalılara hizmet konusunda gereken bütün çabayı göstermiş bir doktor ve bir gönül adamının isminin yaşatılması bizim önceliklerimiz arasında olmalı. Örnek alınan görev bilinci, ahlak anlayışı, hastalarına gösterdiği şefkat duygusunun gelecek nesillere aktarılması lazım. Uzm. Dr. İsmail Fakı’nın hatıralarının canlı tutulması ve gelecek nesillere örnek gösterilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bu anlamda mevcut olanlardan ya da yeni planlanan hastanelerimizden birine merhum İsmail Fakı ismi verilebilir düşüncesindeyiz. Muhtemelen Bursa kamuoyu ve değerli ailesi bu girişimi destekleyecektir. AK Parti olarak her zaman Bursa için gayret gösteren ve insanımıza hizmeti kutsal bilen kişilerin her zaman hatırlanması arzusundayız. Uzm. Dr. İsmail Fakı beyefendi de kendi alanında mutlaka adının yaşatılması gerekenlerdendir. Bu anlamda isminin yaşatılması en büyük arzumuzdur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.