Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Linde’den Bir Yerinde Üretim Tesisi Yatırımı Daha

Dünyanın önde gelen ticari araç sanayi tedarikçilerinden Alman Vibracoustic CV Air Springs firması da Linde Gaz ile Yerinde Tedarik Modeli’ne geçti. Firmalar arasında imzalanan sözleşmeye göre yeni üretim tesisi 2016 sonunda faaliyete geçecek.Son...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın önde gelen ticari araç sanayi tedarikçilerinden Alman Vibracoustic CV Air Springs firması da Linde Gaz ile Yerinde Tedarik Modeli’ne geçti. Firmalar arasında imzalanan sözleşmeye göre yeni üretim tesisi 2016 sonunda faaliyete geçecek.
Son yıllarda artan rekabetçi ortama uyum sağlamaya çalışan sanayiciler endüstriyel gaz ihtiyacını karşılamak için Yerinde Tedarik Modeli’ni tercih ediyor. Bursa’da çekici, otobüs, treyler gibi ticari araçlar için hava süspansiyon körüğü üreten firmanın, uzun süredir sıvı olarak tedarik etmiş olduğu azot gazını, Linde Gaz bundan sonra firmanın yerinde üreterek tedarik edecek.
Azot üretim tesisleri(PSA), güvenli ve kesintisiz tedarikin sağlanmasının yanı sıra kullanılan ileri teknoloji sayesinde prosesin uzaktan izlenip kontrol edilebilmesine olanak vermekte aynı zamanda ürün safiyet kontrolü, anında arıza uyarı tespiti gibi birçok gelişmiş teknolojiyi de içerisinde barındırmaktadır. Tesis müşteri isteğine bağlı olarak durdurulabilmekte olup, yeniden devreye alınması da dakikalar içerisinde tamamlanabilmektedir.
Yatırıma ilişkin bilgi veren gaz firmasının Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, “Her ay benzer güzel haberler vermekten mutluluk duymaktayız. Geçtiğimiz haftalarda Erdemir iş ortaklığı anlaşmamız ve Tüpraş yatırımıyla başlayan sürece Vibracoustic ile devam etmekteyiz. Yerinde Tedarik Modeli’yle artan rekabet ortamında endüstriyel gaz tüketimi belirli seviyede olan firmalara maliyetlerini düşürme avantajı da sağlıyoruz. Firmamız bu şekilde azot, oksijen ve hidrojen yerinde üretim tesisleri de kurulmakta olup, dünya genelinde 1.000’i aşkın ’Yerinde Üretim Tesisi’ işletmektedir. Türkiye’de ise karbon elyaf, beyaz eşya, margarin, cam, demirçelik ve petrokimya sektörlerinin önde gelen şirketlerine bu teknolojimiz ile hizmet sunmaktayız. Diğer yandan Türkiye’de bazı firmalarla da görüşmelerimiz devam ediyor, yıl içerisinde benzer yatırım haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.