Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Körfez’in yeni pazarı için tezgah yeri kuraları çekildi

Körfez Belediyesi tarafından Hereke 17 Ağustos Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar alanı tamamlandı. Pazarcılar tezgah yeri için kuralarını çekti.Körfez Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Yukarı Hereke 17 Ağustos...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Körfez’in yeni pazarı için tezgah yeri kuraları çekildi

Körfez Belediyesi tarafından Hereke 17 Ağustos Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar alanı tamamlandı. Pazarcılar tezgah yeri için kuralarını çekti.

Körfez Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Yukarı Hereke 17 Ağustos Mahallesi’ndeki kapalı pazar alanı tamamlandı, hizmete hazır hale getirildi. Pazar tamamlanınca, içerisinde tezgah açacak olan pazarcılar için Körfez Belediyesi Toplantı Salonu’nda kura çekimi düzenlendi. Kura çekim törenine; Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ve Körfez Pazarcılar Odası yöneticileri de katıldı.

Kapalı pazarda tezgah açmak için 27 başvuru yapıldığını belirten Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, sınırlı sayıda yer olması sebebi ile bunu 16’ya düşürmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Tezgah açacak pazarcılar ve tezgah yerleri kura ile belirlenirken, 17 Ağustos Kapalı Pazarı’nın her hafta salı günleri bölgeye hizmet vereceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.