Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komşufırın, ’Finansal Yatırım Ortaklığı’ Sistemiyle Büyüyecek

Doruk Group Holding iştirakı Komşufırın, ’Finansal Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle büyüyeceğini açıkladı.Doruk Group Holding’in fırıncılık alanındaki markası Komşufırın, hayata geçireceği ’Finansal Yatırım Ortaklığı’...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doruk Group Holding iştirakı Komşufırın, ’Finansal Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle büyüyeceğini açıkladı.
Doruk Group Holding’in fırıncılık alanındaki markası Komşufırın, hayata geçireceği ’Finansal Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle birlikte hem girişimcilerin Komşufırın şubelerine yüzde 50 ortak olmasını sağlayacak. Sistem ile kısa süre içerisinde şube sayısının artmasının amaçlandığı belirtildi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre bu yeni iş modeliyle birlikte ortalama 375 bin dolarlık yatırımla 80-100 metrekarelik Komşufırın şubelerine yüzde 50 ortak olan girişimciler, yatırım finansmanı haricinde herhangi bir yatırım bedelinden sorumlu olmayacaklar. Yeni açılacak şubelerinde Finansal Yatırım Ortaklarıyla yarı yarıya ortak olacak Komşufırın, fırınların günlük operasyonunu da yürütecek. Bu yeni iş modelinde Finansal Yatırım Ortaklarından ise yatırımın finansmanını üstlenmeleri beklenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.