Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komed Başkanı Kenan Acıkök: “Bu Tuzağa Düşmeyelim”

Komed Başkanı Kenan Acıkök, Son Dönemde Yaşanan Terör Olayları İle İlgili Açıklamalarda Bulundu. Acıkök, Teröre Karşı Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Komed Başkanı Kenan Acıkök: “Bu Tuzağa Düşmeyelim”
KOMED Başkanı Kenan Acıkök, son dönemde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Acıkök, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türkiye’nin jeopolitik konumundan dolayı dış güçlerin hedefinde olduğunu belirten Kozmetik Medikal Sağlık Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Ankara’da yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırıda hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirten Acıkök, “İçerisinde bulunduğumuz şu günlerde, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa cereyan eden maalesef çok menfur bir terör vakasıyla karşı karşıya kaldık. Devletimiz üç günlük yas ilan etmek durumunda kaldı. Bugün itibariyle 97 vatandaşımız hayatını kaybetti. 200’ü aşkın yaralı var. Bunların bir kısmı yoğun bakımda inşallah o yoğun bakımdaki hastalardan olumsuz bir haber gelmez diye ümit ediyoruz” diye konuştu.
“İSTİKRARLI YAPIYI ÇÖKERTMEK İSTİYORLAR”
Dış güçlerin Türkiye’yi çeşitli senaryolarla bölmeye çalıştıklarını söyleyen Acıkök, “Yüz yıl öncesinde Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalara böldüler şimdi ise o bölünen imparatorluğu ne kadar parçalarız diye uğraşıyorlar, Ortadoğu’yu ne kadar parçalarız diye çalışıyorlar. Türkiye’nin üzerinde senaryolar yazıyorlar ama o noktada bir türlü istediklerini alamıyorlar.
Son 10 yılda da güçlü bir Türkiye var, pes etmeyen bir irade var. Bu güçlü istikrarlı Türkiye’yi çökertmek istiyorlar. Ülkesini ve devletini kaybedenlerin yürek yakan görüntülerini her gün televizyonlarda seyrediyoruz. Türkiye bizim ortak sevdamız, ortak geleceğimizdir. Ülkemize sahip çıkmak hayatımızın diğer alanlarındaki tüm farklılıklardan ayrı olarak her birimizin ortak sorumluluğudur. Bunun için birliğimize sahip çıkmalıyız” dedi.
Kenan Acıkök, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’yi bir terör girdabına çekmeye çalışan güçler var. Bu tuzağa hiç kimsenin düşmemesi gerekiyor. Soğukkanlı olmalıyız , hepimiz aynı geminin içindeyiz. Gün birlik günüdür farklılıkları ayrılıkları bir kenara bırakıp Türkiye’nin birliği bütünlüğü selameti açısından, halkımızın güvenliği ve huzuru için tüm siyasi partiler ve bürokratlar el birliği ile üzerine düşen ne varsa yapması gerekmektedir. Bir kez daha hayatını kaybeden herkese, başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki failleri en kısa sürede ortaya çıkartılacak ve gerekli tedbirler alınacaktır".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.