Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koç Holding’ten darbe girişimi açıklaması

Koç Holding’den yapılan açıklamada, "Devletimiz ve halkımızla omuz omuza bu günleri de aşacağımıza inanıyoruz" denildi.Koç Holding AŞ, terör örgütünün darbe girişimiyle ilgili olarak, halkın, devletin ve kolluk kuvvetlerinin demokrasiye...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koç Holding’den yapılan açıklamada, "Devletimiz ve halkımızla omuz omuza bu günleri de aşacağımıza inanıyoruz" denildi.
Koç Holding AŞ, terör örgütünün darbe girişimiyle ilgili olarak, halkın, devletin ve kolluk kuvvetlerinin demokrasiye olan inancının galip geldiğini ve kabul edilemez darbe girişiminin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Şirketin resmi sitesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2016 akşam saatleri itibarıyla Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı darbe girişiminin demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, birlik ve bütünlüğümüzü hedef aldığı belirtildi.
Halkın, devletin ve kolluk kuvvetlerinin demokrasiye olan inancı galip geldiği ve kabul edilemez darbe girişimi etkisiz hale getirildiğinin altı çizilen açıklamada, "Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir. Yaşanan bu olağanüstü sürecin hızla normale dönmesi için her zamankinden daha fazla sağduyu, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır" denildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Devletin ve halkımızla omuz omuza bu günleri de aşacağımıza olan yürekten inancımızı ifade ederken, olaylarda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.