Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koç Holding, kredi notunun izlendiğini açıkladı

Koç Holding, Türkiye ülke kredi notunun olası bir indirim için izlemeye alınması nedeniyle, benzer durumdaki diğer şirketlerle birlikte, şirketlerinin kredi notunun da izlemeye alındığını açıkladı.Koç Holding A.Ş., uluslararası derecelendirme...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koç Holding, Türkiye ülke kredi notunun olası bir indirim için izlemeye alınması nedeniyle, benzer durumdaki diğer şirketlerle birlikte, şirketlerinin kredi notunun da izlemeye alındığını açıkladı.
Koç Holding A.Ş., uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye ülke kredi notunun olası bir indirim için izlemeye alınması nedeniyle, benzer durumdaki diğer şirketlerle birlikte, kendi şirketlerinin kredi notunun da izlemeye alındığını açıkladı. Söz konusu incelemenin şirket kredi notunun düşürüleceği anlamına gelmediğini belirten şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan (KAP) yapılan açıklamada şunları söyledi: "Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s Investor Services tarafından, Türkiye ülke kredi notunun olası bir indirim için izlemeye alınması nedeniyle, benzer durumdaki diğer şirketlerle birlikte Koç Holding A.Ş. kredi notunun da izlemeye alındığı kamuya açıklanmıştır.
Söz konusu incelemenin başlatılmış olması, Şirketimizin kredi notunun düşürüleceği anlamına gelmemekte olup; Moody’s tarafından şirketimizin faaliyetleri ve finansal yapısı da dikkate alınarak yapılacak değerlendirme sonrası verilecek karar yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.