Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kişiselleştirilen Hediye, Daha Anlamlı Oluyor”

Online satış sitesi hediyelimani.com’un yöneticisi Ömer Günay, kişiye özel tasarlanan hediyenin karşı tarafı daha çok mutlu ettiğini belirtti.hediyelimani.com online satış sitesinin yöneticisi Ömer Günay, kişiye özel yapılan hediyelerin...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Online satış sitesi hediyelimani.com’un yöneticisi Ömer Günay, kişiye özel tasarlanan hediyenin karşı tarafı daha çok mutlu ettiğini belirtti.
hediyelimani.com online satış sitesinin yöneticisi Ömer Günay, kişiye özel yapılan hediyelerin anlamının daha büyük olduğunu belirtti. Yeni nesil ürün yelpazesiyle saatten takıya, aksesuara varıncaya kadar, yerli ve ithal ürünlerin kişiselleştirilebilindiğini söyleyen Günay, “1995 yılından bu yana promosyon sektöründe hizmet veren Hediye Limanı firması, ürettiği ve ithal ettiği, promosyon, eşantiyon, hediyelik eşya ürünlerini kişiselleştirerek, devrim niteliğinde bir yeniliğe imza attı. İsim, marka ya da fotoğraf basılarak kişiselleştirilen, bardak, tişört, şapka, anahtarlık, kalem vb. baskılı ürünler günümüzde artık demode oldu. Yeni nesil ürün yelpazesi sayesinde; saatten takıya, aksesuara varıncaya kadar, 900’ü aşkın yerli ve ithal ürünü kişiselleştirebiliyoruz. Hediye üzerine uygulanacak olan tüm hizmetler, online işlem yoluyla tamamlanabiliyor. hediyelimani.com olarak ’Küçük paralar ödeyerek büyük sürprizler yapma’ parolasıyla hizmet veriyoruz" dedi. Ömer Günay sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Bize Her Şey Sizi Hatırlatıyor" sloganıyla çıktığımız ticari yolculuğa; kaliteli ve güvenilir hizmet garantisiyle devam ediyoruz ve edeceğiz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.