Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Kısa Süreli İkamet İzni Alacak Yabancı Uyruklu Kişilere Sağlık Güvencesi Verilecek"

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, TC vatandaşı olmayan ve kısa dönem ikamet izni almak isteyen yabancıların ‘Turuncu Sağlık Sigortası’ ile Türkiye’de sağlık hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde yararlanabileceklerini...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, TC vatandaşı olmayan ve kısa dönem ikamet izni almak isteyen yabancıların ‘Turuncu Sağlık Sigortası’ ile Türkiye’de sağlık hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde yararlanabileceklerini açıkladı.
Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, TC vatandaşı olmayan ve kısa dönem ikamet izni almak isteyen yabancı uyruklu kişilere yönelik ‘Turuncu Sağlık Sigortası’ düzenlemesi yaptıklarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mayıs ayı itibariyle uygulamaya konan ’Turuncu Sağlık Sigortası’ yabancı uyruklu (TC vatandaşı olmayan) sigortalının bir hastalık ve/veya kaza halinde, Sağlık Bakanlığı’nca ruhsat verilmiş her tür özel ve resmi sağlık kuruluşunda yatarak veya ayakta tedavisi için gerekli olan giderleri poliçe de belirtilen teminat, limit ve katılım oranları doğrultusunda özel ve genel şartlara uygun olarak karşılayacak.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırmızı, yeni ürün ve branşlarla hızla büyüyen bir şirket olduklarını belirterek, "’Güven doğasında var’ sloganımızla ülkemizde ikamet etmek isteyen yabancı konuklarımıza özel çıkardığımız yeni ürünümüz, aynı zamanda hizmete başlayacağımız sağlık branşındaki ilk ürünümüz olması açısından bizim için çok önemli” dedi. Bu düzenlemeyle yabancı misafirlerin Türkiye’de sağlık hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmesini amaçladıklarını söyleyen Kırmızı, "Turuncu Sağlık Sigortası ürünümüzün Mayıs ayı itibarıyla satışına başlanmasıyla birlikte şirketimizin büyümesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.