Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırmızı: "Doğa Sigorta karlılık oranında da yükselişte"

Geçen Yıl Prim Karlılık Oranı Yüzde-4 Olan Doğa Sigorta, Bu Yılki 878 Bin Liralık Dönem Net Karı İle Yüzde 0,24 Oranında Prim Karlılık Oranına Ulaşmış Olduğunu Açıkladı. Doğa Sigorta Ceo'su Nihat Kırmızı, Yılsonunda Bu Rakamları Daha Da Yukarılara Taşımak İçin Çalişmalarina Hız Kesmeden Devam Ettiklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırmızı: "Doğa Sigorta karlılık oranında da yükselişte"
Geçen yıl prim karlılık oranı yüzde-4 olan Doğa Sigorta, bu yılki 878 bin liralık dönem net karı ile yüzde 0,24 oranında prim karlılık oranına ulaşmış olduğunu açıkladı. Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, yılsonunda bu rakamları daha da yukarılara taşımak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.
Doğa Sigorta, prim üretimindeki hızlı büyümesini karlılık oranlarına da yansıttığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; geçtiğimiz yılın ilk yarısında prim üretimde 56 milyon lira ile sektörde 26’ncı sırada yer alan Doğa Sigorta, bu yılın ilk yarısında 360 milyon liralık üretimle 15’inci sıraya yükseldi. Doğa Sigorta’nın prim karlılık oranı ise geçtiğimiz yılın ilk altı ayındaki negatif görünümden bu yılın altı ayında pozitife döndü. Geçen yıl prim karlılık oranı yüzde -4 olan Doğa Sigorta, bu yılki 360 milyon liralık üretime karşılık, 878 bin liralık dönem net karı ile yüzde 0.24 oranında prim karlılık oranına ulaşmış oldu.
Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, sigorta sektörünün yeni oyuncularından biri olmalarına rağmen, deneyimli ve dinamik ekipleriyle başarılı sonuçlar elde ettiklerini söyleyerek, "Bu başarımızı elbette hizmete de yansıtıyoruz ve müşterilerin sigortacılıktan duydukları memnuniyeti daha yükseklere çıkarmayı hedefliyoruz. 2016 yılının sonundaysa bu rakamları daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" sözlerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.