Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırmızı: “Acenteler Olmazsa Olmazımız”

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Sigortacılıkta Acentelerin Önemine Dikkat Çekerek Önümüzdeki Günlerde Antalya'da Acentelerle Bir Araya Geleceğini Açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırmızı: “Acenteler Olmazsa Olmazımız”
Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, sigortacılıkta acentelerin önemine dikkat çekerek önümüzdeki günlerde Antalya’da acentelerle bir araya geleceğini açıkladı.
Sigortacılığın ana üretim merkezinin acenteler olduğunu söyleyen Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, 8-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da acentelerle bir araya geleceklerini duyurdu. Kırmızı, “8-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan toplantıda 450’nin üstünde acentemizle bir araya gelerek, satışlar, stratejiler, sorunlar hakkında değerlendirme yaparak, acentelerine hem toplantı hem de dinlenme fırsatı sunacağız” dedi.
Sigortacılığın ciddi zaman harcanması gereken çok detaylı ve birbiriyle bağlantılı olan bir meslek olduğunu söyleyen Nihat Kırmızı, "Günümüzde sigortacılığı sadece pazarlama olarak görmek son derece yanlıştır. Pazarlama, sigortacılığın sadece satış aşamasında ortaya çıkan bir faaliyettir. Pazarlamadan önce sigortacılığın birçok alanı vardır ve bu alanların tümünün bilgi birikime sahip tek satış kaynağı acentelerdir. Bu bilgi birikimlerinin yanında 7/24 çalışan, tatili olmayan, özel günü olmayan tek meslek erbabı acentelerdir. Günümüzde hiçbir meslek erbabını gecenin 3’ünde arayamazsınız, sigorta acentesi hariç” şeklinde konuştu. Kırmızı, müşterinin ayağına sigorta hizmeti götüren, iyi günde de kötü günde müşterisinin yanında bulunan tek satış kaynağının acenteler olduğunu söyleyerek “Acentelerin şirketler ve müşteri arasında köprüdür. Acentelerin, sigorta sektörüne yeni ve kalıcı müşteriler kazandırarak artı değerler katar. Doğa Sigorta için acenteler son derece önemlidir. Üretiminin hemen hemen tamamını sadece acentelerden alan tek şirket biziz” dedi.
“ACENTELER OLMAZSA OLMAZIMIZ”
Nihat Kırmızı, altı bölge müdürlüğü ve yüzlerce çalışanla acentelerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. ‘Acentelerimizle beraber dürüst ve güvenilir bir anlayışla her zaman üretimimize devam edeceğiz’ diyen Kırmızı konuyla ilgili şunları ekledi: “Acentelerimizle beraber müşterilerimizin tüm sigorta ihtiyaçlarını gidermeye çalışan bir anlayışa sahibiz. Doğa Sigorta için acenteler şirketin olmazsa olmazıdır. Acentelerimizle aile ortamı gibi sıcak ve samimi bir iletişime sahibiz. Onlara, her zaman ulaşılabilir, güvenilebilir ve bölgelerinde kar merkezleri oluşturabilecek ortamlar sunuyoruz. Acentelerimiz sayesinde bir yılda 10 kat büyüme hızına sahip tek şirketiz. Yolumuza bu anlayışla devam edeceğiz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.