Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kfc Türkiye’de Büyüyor

2015 yılında restoran sayısını artırmaya ve menülerine yeni lezzetler katmaya odaklandıklarını belirten KFC Türkiye Pazarlama Direktörü Zeliha Şener, KFC olarak Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi ve İstanbul Beylikdüzü’nde iki yeni restoran...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2015 yılında restoran sayısını artırmaya ve menülerine yeni lezzetler katmaya odaklandıklarını belirten KFC Türkiye Pazarlama Direktörü Zeliha Şener, KFC olarak Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi ve İstanbul Beylikdüzü’nde iki yeni restoran açtıklarını kaydetti.
Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’de restoran zincirlerine Ankara Ankamall AVM ve İstanbul Beylikdüzü’nü ekledi. Türkiye genelinde 16 şehirde 95 restoranıyla hizmet veren KFC’nin Türkiye’deki geneline yayılma çalışmalarının sürdürdüğünü belirten KFC Türkiye Pazarlama Direktörü Zeliha Şener, KFC’nin her yıl restoran yatırımını çift haneli olarak istikrarlı bir şekilde artırdığını dile getirdi.
İlk olarak 1989 yılında Türkiye’deki tüketicilerimiz ile buluştuğunu söyleyen Şener; “Türkiye bizim için önemli bir pazar. KFC’nin küresel vizyonu doğrultusunda restoran ve istihdam yaratacak açılımımızı sürdürüyoruz. KFC’nin benzersiz lezzetlerini ülkemizin her köşesindeki tavuk severlerin beğenisine sunmak istiyoruz. 2014 yılında 77 olan restoran sayımızı bugün 95’e çıkarmaktan dolayı mutluyuz” dedi.
KFC’nin dünyadaki liderlik kabiliyetine paralel olarak Türkiye’de marka farkındalığına yönelik çalışmaların devam ettiğine değinen Şener, “2013 yılında başlayan Türkiye’deki yeniden yapılanma sürecimiz devam ediyor. Her geçen yıl hedeflerimizi katlayarak büyütüyoruz. Yatırımlarımızı sadece restoran olarak değil, mutfak teknolojisi, istihdam alanında da artırıyoruz” ifadelerini kullandı.
KFC Türkiye bünyesinde 1920 kişi çalıştığını dile getiren Şener; “En yeni mutfak teknolojisine sahip, hijyen ve en iyi gıda kalitesine sahip restoranlarımızda yeni menü çeşitliliğimizle, müşterilerimiz ile kurduğumuz sıcak ve samimi bağı kuvvetlendireceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.