Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenan Altun: "Eski Alışkanlıklarınızdan Sıyrılın"

Faydabul.com CEO’su Kenan Altun, internet sitelerinin emlak sektöründe hem müşteri hem de alıcı için çeşitli faydalar sağladığını söyledi.2016 yılının Mart ayında kurulan internet sitesiyle alıcı ile satıcıları buluşturan Faydabul.com’un...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Faydabul.com CEO’su Kenan Altun, internet sitelerinin emlak sektöründe hem müşteri hem de alıcı için çeşitli faydalar sağladığını söyledi.
2016 yılının Mart ayında kurulan internet sitesiyle alıcı ile satıcıları buluşturan Faydabul.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Altun, faydabul platformunun emlak sektörü için en önemli faydalarından birinin alıcı ve satıcıyı buluşturarak her iki taraf için de zaman tasarrufu aldığını söyledi.
Kenan Altun bu noktayı, "Birden fazla teklifin alınması sayesinde alıcı için katma değer sağlarken, satıcı içinde müşteri portföyünü genişletme imkanı sağlıyor. Çünkü insanların ev, işyeri gibi aramaları birçok kişinin tecrübe ettiği üzere büyük bir vakit kaybına sebebiyet veriyor" ifadesiyle açıkladı.
Altun, aynı şekilde emlak sektöründeki aracı ve satıcılar ise müşterisine mülkün sunumunu yapmak ve yeri göstermek için insan kaynakları, uzaklığa göre araç, yakıt ve zaman gibi maliyetler ön plana çıktığına dikkat çekti.
Kenan Altun, sektör için yürüttükleri çalışmaların amacının, "İnsanların arama deneyimlerine farklı bir ürünle katkıda bulunmak ve farklı bir açıdan baktırabilmek" şeklinde dile getirerek, "Yayımlanan yüzlerce ilan arasından klasik arama yönetimi yerine dakikalar içinde ’tam da aradığımı buldum’ dedirtmek. Bunu başarmak bizim için bir mutluluk. Bununla birlikte, eski alışkanlıklardan sıyrılıp farklı bir bakış açısına sahip olmak kolay değil" dedi.
Altun, ’faydabul.com’un diğer sitelerden farkını ise şöyle açıkladı: "Bizim sitemize gelip üye olan ve hatta arama yapan, ama en sonunda şunu söyleyenler de var: ’Aradım ama ilanlar neden listelenmedi?’ Bir arama sonucunda listeleme bekleme alışkanlığı belki birçoğumuzda yer etmiş, ama listeleri tek tek incelemek, hatta 1’inci sayfadan sonra 2’inci sayfadaki listelere bakmak ve 3’üncüsü, 4’üncüsü… Sonuçta bir tane tam aradığınızı bulursunuz, irtibat için ilgili kişi ile iletişime geçtiğinizde bir de ilanın güncel olmadığını veya yeni satıldığını görürsünüz. ’Bu durumda dakikalardır, hatta saatlerdir inceledim, tam aradığımı buldum ama süresi geçmiş’ diyerek üzülürsünüz. Faydabul ile bu tarz sorunlar yaşanmayacağı için kullanıcıların en güncel teklifler alınabilir. Türkiye’nin en değerli internet projelerinden birisi olacağına inanıyoruz. En kısa zamanda emlak sektöründeki üyelerimizin başarı hikayelerine sitemizde yer vereceğimize inanıyorum".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.