Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAYSO ile İSO Müşterek Meslek Komitesi toplantısı yaptı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) 10. Grup Meslek Komitesi üyeleri ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) 45. Grup Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayii Meslek Komitesi üyeleri müşterek meslek komitesi toplantısı yaptı.İstanbul Sanayi...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KAYSO ile İSO Müşterek Meslek Komitesi toplantısı yaptı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) 10. Grup Meslek Komitesi üyeleri ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) 45. Grup Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayii Meslek Komitesi üyeleri müşterek meslek komitesi toplantısı yaptı.

İstanbul Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ortak toplantıya KAYSO’dan 10. Grup Meslek Komitesi üyeleri Muammer Arslan, Ayhan Çatalkaya, Salih Eşsizer, Mehmet Ali Yörük ve Yusuf Özkan katılırken, İSO adına 45. Grup Meslek Komitesi üyeleri Mustafa Akyüz, Ömer Karadeniz, Celal Altan, Oğuzhan Durmuş ve Osman Yayla katıldı.

KAYSO heyeti ilk olarak İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçivan’ı makamında ziyaret etti. Kayseri Sanayi Odası Meslek Komitesi üyelerini İSO’da görmekten son derece memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Bahçivan, bu tür toplantıların sektörü güçlendireceğini ve iller arası diyaloğu daha iyi bir düzeye getireceğini söyledi. Başkan Bahçivan plastik sektörünün güçlü bir sektör olduğuna vurgu yaparak, bu sektörün daha da güçlenmesi için Türkiye’de yeni petrokimya tesislerine ihtiyaç olduğunu belirtti.

Daha sonra iki odanın meslek komitesi üyeleri müşterek toplantıya geçerek sektörün sorunları ve çözüm önerilerini görüşüp, meslek komitelerinde da ortak toplantıların devam etmesi yönünde görüş birliğine vardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.