Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karpuz Tezgaha Düştü, Vatandaş Seyrediyor

Yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz tezgahlarda yerini alırken, kilosu 4 liradan satılıyor.Sıcak yaz günlerinde sofraların vazgeçilmezi olan karpuz tezgahlarda yerini alırken, fiyatı el yakıyor. İran’dan ithal edilen karpuzun kilosu 4 liradan...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karpuz Tezgaha Düştü, Vatandaş Seyrediyor
Yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz tezgahlarda yerini alırken, kilosu 4 liradan satılıyor.
Sıcak yaz günlerinde sofraların vazgeçilmezi olan karpuz tezgahlarda yerini alırken, fiyatı el yakıyor. İran’dan ithal edilen karpuzun kilosu 4 liradan satılıyor. Bursa’da manav ve pazar tezgahlarında görücüye çıkan karpuzlar, fiyatı yüksek olması sebebiyle dilim dilim satılıyor. Fiyatının yüksek olmasından dolayı karpuzu şimdilik hamile ve hastalar tercih ediyor.
Bursa Tuzpazarı esnafı Mustafa Demir, “Karpuzun fiyatının yüksek olmasından dolayı fazla talep yok. Pazarda sattığımız karpuzlar İran’dan geliyor. İran karpuzu ilk 5 liradan pazara geldi. Şu an fiyatı 4 liraya düştü. Vatandaşa fiyatı yüksek geldiği için şu an hamile ve hastalar tercih ediyor. Bir ay sonra Adana karpuzları piyasa çıkacak. Fiyatların ucuzlamasıyla vatandaş karpuz almaya başlayacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.