Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karnesini Getiren Öğrenciye Eğlence İndirimi Yapılacak

Vialand, 30 Haziran 2016 tarihine kadar karnesini getiren tüm öğrencilerin Vialand Tema Park ve Vialand Avm’de bulunan indirimli Jungle İstanbul kombine biletine sahibi olacağını açıkladı.Vialand Tema Park, 30 Haziran’a kadar karnesini getiren...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vialand, 30 Haziran 2016 tarihine kadar karnesini getiren tüm öğrencilerin Vialand Tema Park ve Vialand Avm’de bulunan indirimli Jungle İstanbul kombine biletine sahibi olacağını açıkladı.
Vialand Tema Park, 30 Haziran’a kadar karnesini getiren tüm öğrencilerin Vialand Tema Park ve Vialand Avm’de bulunan indirimli Jungle İstanbul kombine biletine sahibi olacağını açıkladı. Vialand’dan yapılan açıklamaya göre Vialand Tema Park’ın büyülü dünyasında sınırsız eğlence ve yüzlerce egzotik canlıyla tanışacağınız Jungle İstanbul’da fantastik bir yolculuğu aynı biletle Vialand’in ’Karne Hediyesi’ olan indirimli kombine biletle yaşanabilecek. 30 Haziran tarihine kadar karnesini getiren tüm öğrenciler, indirimli biletle Vialand Tema Park’da sınırsız eğlenceden faydalanabilecek ve Vialand Avm içerisinde yer alan Jungle İstanbul’da dünyanın dört bir yanından gelen egzotik canlıları doğal ortamında tanıma fırsatı bulacak. 04-18 yaş arası tüm öğrencilerin karnelerini göstererek faydalanabileceği bu kampanyada her karneye bir indirimli bilet verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.