Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardelen Amerika Yolcusu

Kardelen Ve Yaylacık Markalarıyla İç Pazara Cardelion Markasıyla Dış Pazara Kestane Şekeri Üreten İlka Şekerleme, 2-5 Mayıs Tarihlerinde Brezilya’da Düzenlenecek Apas Feira 2016 / Brezilya Gıda Fuarı’na Katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardelen Amerika Yolcusu
Kardelen ve Yaylacık markalarıyla iç pazara Cardelion markasıyla dış pazara kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, 2-5 Mayıs tarihlerinde Brezilya’da düzenlenecek Apas Feira 2016-Brezilya Gıda Fuarı’na katılacak.
Kardelen, 24-26 Mayıs tarihlerinde de ABD, Chicago’da düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Chicago 2016 - Uluslararası Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı’na katılacak. İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, Brezilya’da düzenlenecek olan Apas Feira 2016’ya Güney Amerika’daki 5 ülkeden müşteriler geldiğini söyledi. Söz konusu fuara ilk kez katılacaklarını ifade eden Akgün, “Dünya genelinden yaklaşık 650 firma stant açacak, 80 bin civarında ziyaretçi gelmesi beklenen fuarda biz dâhil 24 Türk firmasının standı olacak ve Bursa’dan katılımcı olan ilk ve tek firmayız” dedi. 24-26 Mayıs tarihlerinde bu kez Kuzey Amerika’da olacaklarını belirten Mümin Akgün, “ABD’nin Chicago kentinde düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Chicago 2016’da stant açacağız. ABD’de daha önce Newyork’ta düzenlenen bir fuara katılmıştık, bu fuara ilk kez katılacağız” dedi.
Akgün, 19-23 Ekim tarihlerinde de Fransa’da 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın en büyük gıda fuarı olan Sial 2016’ya da iştirak edeceklerini belirtti.
Mümin Akgün, İlka Şekerleme olarak dünyanın önemli gıda ve şekerleme fuarlarına katıldıklarını ve bu fuarlarda sadece Bursa’ya özgü bir ürün olan kestane şekerinin yanı sıra Bursa’yı da tanıttıklarını söyledi.
İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, Kardelen markasıyla iç pazara, Cardelion markasıyla da yurt dışı pazarlara satış yaptıklarını söyledi. Özdemir, dünya genelinde Fransızların ürettiği kestane şekerlerinin pazara hâkim olduğuna dikkat çekerek, “Dünyada gıdayla ilgili yurt dışı fuarlara katılarak yaptığımız tanıtım sonrasında ürünlerimiz pazarda beğenildi. Gördüğümüz ilgiden memnunuz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.