Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz’in En Büyük Fuarı Samsun’da Açılacak

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, 28 Eylül-2 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleyecekleri Samsun Tarım Fuarı’nın Karadeniz’in en büyük fuarı olacağını söyledi.TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer,...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadeniz’in En Büyük Fuarı Samsun’da Açılacak
Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, 28 Eylül-2 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleyecekleri Samsun Tarım Fuarı’nın Karadeniz’in en büyük fuarı olacağını söyledi.
TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete TÜYAP Proje Pazarlama Uzmanı Aslan Can Çağla da katıldı. İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’e bu yıl ki projelerinden bahseden Server Seçer, şu ana kadar Samsun’da 7 tane fuar düzenlediklerini ve 28 Eylül’de açacakları Samsun Tarım Fuarı’nın Karadeniz’in en büyük fuarı olacağını açıkladı.
"SEKTÖRÜ SAMSUN’DA BULUŞTURAN BİR FUAR OLACAK"
Samsun Tarım Fuarı hakkında bilgi veren Seçer, "28 Eylül-2 Ekim tarihlerinde açacağımız Samsun Tarım Fuarı Samsun TÜYAP Merkezi’nde olacak. Bu fuar, tarım ve hayvancılık teknoloji üzerine olacak. Tüm Karadeniz’deki ve Orta Anadolu çanağına inen tüm bu şehirlerdeki gıda sektörünü Samsun’da buluşturan bir fuar olacak. Bu fuar, Karadeniz’in en büyük fuarı olma niteliğindedir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız, ziraat birliklerimiz, ziraat odalarımız, tüm tarım paydaşlarımız fuarda olacaklar. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan şehirlerimizi bu fuara toplamayı amaçlıyoruz. Tarım İl Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Odası ve Ziraat Mühendisleri Şubemizle konferans ve paneller organize ediyoruz. Geçen yıla göre çok daha büyük bir fuar olacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.