Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey’den Yükselen Topuk Sesleri

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Kadın Girişimciler Kurulu, hayata geçirdiği sosyal faaliyetlerle ses getiriyor.Anneler Günü Alışveriş Panayırı ile binlerce insana ulaşan Karacabeyli kadınlar, oluşturdukları pazarda ürünlerini satışa...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey’den Yükselen Topuk Sesleri
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Kadın Girişimciler Kurulu, hayata geçirdiği sosyal faaliyetlerle ses getiriyor.
Anneler Günü Alışveriş Panayırı ile binlerce insana ulaşan Karacabeyli kadınlar, oluşturdukları pazarda ürünlerini satışa sunma imkanı buldu. Kadınlar elde edilen gelirin tamamını Renk Otizm Derneği’ne bağışladı.
2008 yılından bu yana Karacabey’de faaliyet gösteren ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Karacabeyli kadınlar, Bursa bölgesinde başarı çıtalarını her geçen gün daha yükseğe taşıyor. 18 kişilik yönetim kurulu ile bu zamana dek binlerce insana hizmet ve faaliyet götüren Karacabey Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Kuzu “Maksadımız kadının ekonomiye katkıda bulunmasını sağlamak. Karacabey Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz bu projede kadınlar tarafından el emeği olarak hazırlanan ürünleri sergileme ve satışa sunma imkanı bulduk. Sadece Karacabey’den değil komşu il ve ilçelerden de kadın girişimcileri hem ziyaretçi olarak, hem de stant açtırarak ağırladık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.