Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kaliteli Mutfak Evin Değerini Arttırıyor”

Demsaş Mutfak ve Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, evlerin merkezi olan mutfakların, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanı olduğunu söyledi.1999 yılında çalışmaya başladığı kurumda bugün görevine Satış...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Kaliteli Mutfak Evin Değerini Arttırıyor”
Demsaş Mutfak ve Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, evlerin merkezi olan mutfakların, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanı olduğunu söyledi.
1999 yılında çalışmaya başladığı kurumda bugün görevine Satış Müdürü olarak devam eden Ayşegül Helva; müteahhit veya bireysel müşterinin, dairesine eğer kaliteli marka mutfak yaptırırsa, o dairenin değerine değer kattığını söyledi. Değişen yaşam biçimleri, teknolojik gelişmeler ve yeni malzemelerle birlikte günümüz mutfakları da her geçen gün dönüşüme uğradığını belirten Ayşegül Helva, “Tek bir dokunmayla açılan kapak donanımları, yukarı kalkar kapak mekanizmaları, köşe çözümleri için sunulan akıllı depolama üniteleri gelecekte herkesin evlerine girecek. Demsaş mutfakları özellikle kalitesiyle takdir alıyor. 30 kilo taşıma kapasiteli sessiz ve yavaş kapanan çekmeceler, dolaplarımızda kullandığımız 200 bin açılım garantili kapak menteşeleri, e1 kalite belgeli gövde ve kapak malzemeleriyle yıllar boyu keyifle kullanabileceğiniz mutfaklar sunuyoruz” dedi.
Yüksek kalite standartları ile sektörünün önde gelen temsilcisi Demsaş’ta beklentilerin ötesinde bir hizmet vermek şirket içerisinde A’dan Z’ye herkesin paylaştığı ortak misyonu olduğunu belirten Helva, “Mutfağını yenileyecek olan müşterilerimizin beklentilerine kulak vererek, onları da tasarım sürecine dahil ediyoruz. Kentsel dönüşüm sebebiyle daralan mekanlarda işlevsellik ve görselliği bir araya getirerek kısıtlı alanlardan maksimum fayda alınabilecek tasarımlara dönüştürüyoruz. Teknoloji, fonksiyonellik ve ergonomi konularında yaptığımız çalışmalarla mutfak sektöründe öncü kuruluş olmayı prensip edinerek geleceğin mutfaklarını üretiyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.