Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman 35 Yapı, yatırımlarına devam ediyor

Kahraman 35 Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Söz Verdikleri Gibi Yatırımlarına Devam Ettiklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahraman 35 Yapı, yatırımlarına devam ediyor
‘Temelden Çatı’ya sloganı ile sektörde hizmet veren Kahraman 35 Yapı Market, bünyesine kattığı ‘Çanakkale’ markası ile birlikte İzmir eve Ege Bölgesi’nde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
İhtisas yapı marketçiliği ülke geneline yaymak istediklerini belirten Kahraman 35 Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, söz verdikleri gibi yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Gaziemir Akçay Caddesi’nde 2017’nin başında İzmir’in en kapsamlı Çanakkale Seramik mağazalarından açacaklarına dikkat çeken Kahraman, “Halen 10 bin metre karelik açık ve kapalı alanda hizmet veriyoruz. Gaziemir’de 2017 yılında açacağımız yeni mağazamız ve Irak’ın Erbil şehrindeki mağazamız ile birlikte toplam 30 bin metre kare alanda müşterilerimize hitap edeceğiz. Toptan ve perakende olarak müteahhit, mimar, mühendis, usta ve son kullanıcılara daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Dünyadaki ekonomik daralmanın olduğu bir dönemde Karabağlar’da bölgenin en büyük yapı marketlerinden birini açtıklarını hatırlatan Kahraman, Türkiye’ye ve inşaat sektörüne güvendikleri için yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Açılacak mağazanın yerinin önemine de değinen Kahraman, mağazanın çevre yoluna ve havaalanına çok yakın olduğunu ifade etti. Kahraman şöyle devam etti: “Gaziemir lojistik merkezimizde uzman kadromuz, araç filomuz ve zengin stoklarımız sayesinde anında sevkiyat gerçekleştirebiliyoruz. Oradaki deneyimimizi yani açılacak mağazamız ile de birleştirince hiçbir sevkiyatı aksamayan, memnun bir müşteri kitlesi oluşturacağız. 3 katlı mağazada Kale Grubu’nun tüm ürünlerine ulaşılabilecek. Boya ve izolasyon malzemelerinin kolayca ulaşılabileceği mağazada yine seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları da yer alacak. İzmir’deki en kapsamlı seramik ve vitrifiye showroomlarından birisi olacak mağazada nalburiye, parke, kapı vb. ürünlerde yer alacak." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.