Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir ve Manisalı işadamları ikili iş görüşmeleri yaptı

İzmir İşadamları Derneği (İZİAD), Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üyeleriyle ikili iş görüşmeleri yaptı. İZİAD’ın evsahipliğinde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir ve Manisalı işadamları ikili iş görüşmeleri yaptı
İzmir İşadamları Derneği (İZİAD), Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üyeleriyle ikili iş görüşmeleri yaptı. İZİAD’ın evsahipliğinde düzenlenen organizasyona tekstilden mobilyaya, inşaattan enerjiye, tarım ve gıdaya kadar birçok sektörden 150 firma katıldı. Firmalar, 600’ün üzerinde görüşme yaparak birçok yatırım ve ticaret anlaşması yaptı.

Açılışta konuşan İZİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Şen, “Dernek olarak aynı sektörde ya da birbirini tamamlayan sektörlerde karşılıklı iş yapabilecek MASİAD üyeleriyle biraraya gelerek, üyelerimizin ticaret hacimlerini arttırmayı ve yeni pazarlara ulaşmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.” dedi. Manisalı işadamlarıyla işbirliğinden ve onların ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, aynı zamanda, ESİDEF üyesi de olan MASİAD üyeleriyle bölge çapında ticaretlerini arttırmayı istediklerini kaydetti. İzmir’in liman, Manisa’nın da sanayi şehri olduğunu belirten Şen, ekonomideki durgunluğu MASİAD üyeleriyle iş yaparak canlandıracaklarını söyledi.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Çalımcı ise ikili iş görüşmeleri ve iş geliştirme platformlarının önemine değinerek, “Bu görüşmeler çok fayda sağlamaktadır. İki derneğin, faaliyetlerini ve deneyimlerini birbirlerine aktarması çok önemli. Sadece MASİAD olarak değil, Manisa'da ESİDEF üyesi TUSİAD, SASİAD, ASİAD gibi ilçe derneklerimiz üyelerinin de programa katılmış olması, ticaret ve yatırım imkanlarının artmasına katkı sağladı. Görüşmelerin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederim.” diye konuştu.

İZİAD ve MASİAD üyeleri, konuşmaların ardından kendilerine özel hazırlanan bölümlerde ikili iş görüşmeleri yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.