Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’nun 2018 yılı ilk yurt dışı gezisi Berlin’e

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2018 yılı ilk yurt dışı sektörel fuar gezisini, Almanya’ya gerçekleştirecek.İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerini dünyadaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmek için yurt içi fuarlar kadar yurt dışı...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İTSO’nun 2018 yılı ilk yurt dışı gezisi Berlin’e

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2018 yılı ilk yurt dışı sektörel fuar gezisini, Almanya’ya gerçekleştirecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerini dünyadaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmek için yurt içi fuarlar kadar yurt dışı fuarları da yakından takip ettiklerini belirterek, Berlin’deki BAUTEC Fuarı’nın, yapı ve inşaat sektöründeki teknolojik gelişmeleri görmek ve teknoloji transferi konusunda önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 520 firmanın katılımıyla düzenlenecek fuarın, yapı ve inşaat teknolojileri konusunda gelinen noktayı göstermesi açısından İTSO üyelerine maksimim fayda sağlayacağını dile getiren Anıl, gezi programı kapsamında fuar ve Teknopark ziyaretinin yanı sıra, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde ikili iş görüşmelerinin de yapılacağını belirtti.

Yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren İTSO üyelerine yönelik gezinin ulaşım ve konaklama masraflarının yarısını KOGGEB karşılayacak, diğer yarısını da İTSO üyeleri ödeyecek.

Öte yandan fuar gezisine katılacak İTSO üyelerin, en geç 22 Ocak Pazartesi gününe kadar İTSO’ya başvurarak ön kayıt yaptırmaları gerektiği açıklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.