Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtso’dan Üyelerine Ziyaret

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası (itso) Heyeti, Tüyap Bursa Fuar Merkezi’nde Düzenlenen 14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isitma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Ve Teknolojileri Fuarı’nda (bursa İnşaat 2016) İtso Üyelerinin Stantlarını Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtso’dan Üyelerine Ziyaret
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Tüyap Bursa Fuar Merkezi’nde düzenlenen 14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nda (Bursa İnşaat 2016) İTSO üyelerinin stantlarını ziyaret etti.
İTSO Meclis Başkan Vekili Timur Erezsarı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Tanrıkulu, Meclis ve Komite Üyeleri Erdinç Ürpermez, Emrah Erim, Zekai Sürer ve Hakan Sorguç ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk’ten oluşan heyet, ziyaret ettikleri üyelerine hayırlı işler diledi. Tanrıkulu, fuarların sektörlerin görücüye çıktığı yeniliklerin takip edilebildiği ve yeni müşterilere ulaşma fırsatı sunan önemli organizasyonlar olduğunu söyledi. Tanrıkulu, “Üyelerimizin her zaman yanında olmayı ilke edinen bir kurumuz. Odamız üyeleri için büyük öneme sahip olan fuarı heyet halinde ziyaret ettik. Fuarın verimli geçtiği bilgisini aldık. Odamız tüm sektörlerdeki üyelerimizin yurt içi ve dışındaki sektör fuarlarına katılabilmesi veya ziyaret etmeleri her türlü desteği vermektedir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.