Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’dan Mobiliyum AVM’nin yeni yönetimine ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, satış ve pazarlamanın üretim kadar önemli olduğunu söyledi.İnegöl’de yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren Mobiliyum AVM’nin kısa süre önce iş başına gelen yeni yönetim kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İTSO’dan Mobiliyum AVM’nin yeni yönetimine ziyaret
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, satış ve pazarlamanın üretim kadar önemli olduğunu söyledi.
İnegöl’de yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren Mobiliyum AVM’nin kısa süre önce iş başına gelen yeni yönetim kurulu üyelerini Meclis Başkanı Sadık Gülerer ve oda yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret eden İTSO Başkanı Metin Anıl, "İnegöl mobilyası birbirinden güzel modelleri ve kalitesi ile bütün dünyada beğeniliyor. Günümüz ticari hayatında kaliteli ve güzel üretmek yetmiyor. O ürünü doğru bir yerde teşhir edip tüketicilerin beğenisine sunmak gerekiyor” dedi.
İnegöllü mobilyacıların dünyada beğenilen kaliteli ve estetik ürünleri pazara sunduğunu belirten Metin Anıl, "Fuarlar toptan satış ve pazarlama için önemlidir. Fakat İnegöl mobilyasının, üretildiği yerde yani İnegöl’de perakende olarak satılması da mühimdir. Nitekim eskiler ’taş yerinde ağırdır’ derler. Mobiliyum AVM’nin ferah mekânları ve birbirinden özenle hazırlanmış mağazaları ile İnegöl mobilya sektörünü vitrine çıkardığını görüyoruz" dedi.
İnegöl Mobiliyum AVM Başkanı Talha Temur Han da, bir süre önce yapılan genel kurulda yeni bir yönetim oluşturduklarını söyleyerek, "Yeni ekip arkadaşlarımızla birlikte hızlı bir tempo ile çalışmaya başladık. İnegöl Mobiliyum AVM, alan büyüklüğü, sosyal donatı alanları ve mevkii ile Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın da ikinci büyük mobilya AVM’sidir. İnegöl’de üretilen birbirinden güzel mobilyaları burada satışa sunuyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.