Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtso Üyelerine Devlet Teşvikleri Anlatılacak

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası (itso), Üyelerine Devlet Tarafından Verilen Destekleri Anlatacak. Ücretsiz Seminere 11 Mayıs 2016 Çarşamba Günü Mesai Saati Bitimine Kadar Kayıt Yaptırmak Gerekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtso Üyelerine Devlet Teşvikleri Anlatılacak
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine devlet tarafından verilen destekleri anlatacak. Ücretsiz seminere 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar kayıt yaptırmak gerekiyor.
İTSO Başkanı Metin Anıl, seminerde bazı bakanlıklar, TÜBİTAK, KOSGEB ve BEBKA tarafından verilen Ar-Ge, personel istihdamı ve hibe destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verileceğini söyledi. Anıl, bu desteklerden yararlanmak isteyen işletmelerin proje hazırlık aşamasında dikkat etmesi gerekenlerin anlatılacağı seminerin amacının üyelerinin bu konulardaki bilgilerini güncellemek olduğuna vurgu yaptı.
KOBİ’lerin rekabet güçlerini arttırmak için devlet tarafından önemli destekler verildiğine dikkat çeken Anıl, söz konusu desteklerden ne şekilde yararlanılacağı ve projelerin nasıl hazırlanacağının önemli olduğunu söyledi. Anıl, “Yaklaşık 2 saat sürmesi planlanan toplantıda, üyelerimiz için teşvik ve hibelerden yararlanmak için yapmaları gerekenler konunun uzmanları tarafından ayrıntılı şekilde üyelerimize anlatılacak” dedi.
Anıl, seminer sırasında Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aslı Hockenberger’in devletin verilen destekler hakkında ayrıntılı bilgiler vereceğini ifade etti. Seminerin çok önemli bir fırsat olduğuna da vurgu yapan Başkan Anıl, “Devletin çeşitli kurumları işletmelere hibe şeklinde çok önemli destekler veriyorlar. Bu desteklerin önemli bölümü karşılıksızdır. Üyelerimiz için çok önemli fırsatlar barındıran bu toplantıya katılımlarını bekliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.