Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO Başkanı Anıl, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı ziyaret etti

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’deki diğer oda-borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İTSO Başkanı Anıl, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı ziyaret etti
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’deki diğer oda-borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çankaya Köşkü’nde de Başbakan Binali Yıldırım ile yapılan istişare toplantılarına katıldı.
İTSO Başkanı Metin Anıl, her iki toplantının ardından döndüğü İnegöl’de yazılı bir açıklama yaptı. Metin Anıl, her iki toplantıda da tüccar ve sanayiciler olarak demokrasiye bağlı olduklarını, millet iradesini üstün tuttuklarını ve devlete bağlı olduklarını vurguladıklarını söyledi.
İTSO Başkanı Metin Anıl, Türkiye’nin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirterek, “TOBB Heyeti olarak önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan istişare toplantısına katıldık. Toplantıda TOBB ve bağlı odalar-borsalar adına konuşan Sayın Hisarcıklıoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğimizi vurguladı” dedi.
İTSO Başkanı Metin Anıl, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantının ardından TOBB heyeti olarak Çankaya Köşkü’ne geçtiklerini ve burada da Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüklerini söyledi. Anıl, aynı şekilde Türk demokrasisine ve devletine bağlılıklarını bildirdiklerini ve milletin iradesine olan saygılarını ilettiklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.