Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTO Başkanı Çağlar: "Sayın Bakanımızın Adaylığının Ülkemize Hayırlar Getirmesini Diliyorum"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı gösterilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.İTO Başkanı İbrahim Çağlar,...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı gösterilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.
İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı gösterilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı adaylığını büyük bir memnuniyetle öğrendim. Sayın Binali Yıldırım, sivil havacılık, iletişim ve büyük altyapı projeleri başta olmak üzere ülkemizin son 15 yıldır yaşadığı kalkınma hamlesinin temelinde harcı bulunan vizyoner bir siyasetçi. Sayın Bakan’ın adaylığının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum, başarılar temenni ediyorum".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.