Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTO Başkanı Çağlar: "Devletimizin Kahramanca Mücadelesini Girişimcimiz Tamamlayacak"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıkladığı Terörle Mücadele Eylem Planı ile ilgili bir açıklama yaptı.İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıkladığı Terörle Mücadele Eylem Planı ile ilgili bir açıklama yaptı.
İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıkladığı Terörle Mücadele Eylem Planı ile ilgili bir açıklama yaptı. Çağlar’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "İstanbul Ticaret Odası’nın 400 bine yakın üyesi içinde Doğu ve Güneydoğu illerimizden birçok girişimci bulunuyor. Bölgede yatırımları ve geniş bir dağıtım ağları var.
Devletimizin şefkat eli bir kez daha bölgenin üreten, istihdam oluşturan kesimine uzanmaktadır. Sayın Başbakanımızın açıkladığı paket sosyal ve ekonomik yönleriyle önemli bir imkan getiriyor. Bölge topyekün kalkınana kadar bu tedbirlerin devam edeceğine inanıyoruz.
Devletimizin, güvenlik güçlerimizin kahramanca mücadelesini, bölgede yeni yatırıma başlayacak girişimcilerimiz tamamlayacak. Biz hep en önemli barış dilinin ticaret olduğuna inandık. Ülkemizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı girişimcimizin barış dili verecek.
İstanbul Ticaret Odası olarak bölge illerimizin yaralarının sarılması ve kalkınma hamlesi başlatılması için çalışmalarımızı daha büyük bir şevkle sürdüreceğiz.
Devletimizin ortaya koyduğu çözüm yollarını tüm olanaklarıyla desteklemeye devam edeceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.