Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTO Başkanı Çağlar: "65. Hükümetin Reform Hareketi İçin Yeni Başlangıçlar Oluşturacağına İnancımız Tam"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Özel sektör olarak 65. Hükümet’in, girişimciliği her şeyin önüne koyacak hızlı bir ekonomik reform hareketinde yeni başlangıçlar oluşturacağına inancımız tam" dedi.65. Hükümet’in...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Özel sektör olarak 65. Hükümet’in, girişimciliği her şeyin önüne koyacak hızlı bir ekonomik reform hareketinde yeni başlangıçlar oluşturacağına inancımız tam" dedi.
65. Hükümet’in kurulmasına ilişkin bir mesaj yayınlayan İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan yeni hükümete başarılar diledi. "Hükümetimizin de iş dünyamızın da masasında yüklü bir ajanda var" diyen Çağlar, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Başbakanımız Binali Yıldırım’ın reform projeleriyle, yatırım ufkumuzu geliştirecek her kararın arkasında önce iş dünyası olarak biz olacağız" dedi.
Çağlar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevini yeni kabinede de sürdürecek olan Bülent Tüfenkci ile ekip sinerjisi içinde yeni fikirleri hayata geçirmeye devam etmeyi arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.