Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtina Gıda, şubelerinde ’et danışmanı’ bulunduracak

İtina Gıda ve Bereket Yemek, elemanlarına uygulamalı satış eğitimi veriyor. Eğitim ile et ürünlerinin muhteviyatını bilen, iletişimi kuvvetli ’et danışmanları’ yetiştirmek amaçlanıyor.Eğitimde sunumdan yararlanılıyor; ayrıca fikir...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtina Gıda, şubelerinde ’et danışmanı’ bulunduracak
İtina Gıda ve Bereket Yemek, elemanlarına uygulamalı satış eğitimi veriyor. Eğitim ile et ürünlerinin muhteviyatını bilen, iletişimi kuvvetli ’et danışmanları’ yetiştirmek amaçlanıyor.


Eğitimde sunumdan yararlanılıyor; ayrıca fikir toplama ve uygulama yoluna gidiliyor. Uygulamada elemanların biri satış görevlisi diğeri müşteri rolünü oynuyor; böylece hem ürün tanıtımının hem satış yöntemlerinin eksileri ve artıları görülüyor.


Sene sonunda tamamlanacak eğitim ile ilgili Cihan’a açıklamalarda bulunan İtina Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yazıcı, müşterilerini memnun etmek için Perakende Okulu açtıklarını belirtiyor. Araştırmaların ardından 11 konulu bir müfredat belirlediklerini anlatan Yazıcı,“İlk ve en önemli eğitimimiz de satış ile ilgili. Bu eğitimde ürün tanıtımı ve müşteri memnuniyeti ile ilgili anlatımlara yer veriliyor. Yine et reyonunda görevli elemanlarımız için eğitimimiz var. Burada da amacımız et ürünlerinin muhteviyatını iyi bilen, iletişimi kuvvetli ’et danışmanı’ yetiştirmek. Bu danışmanlar şubelerimizde bulunacak.“ diyor.

Pratik ve teorik eğitim verdiklerini vurgulayan Yazıcı, “Bizim için ilk olan, temel olan müşteriyi tanımak ve anlamak. Eğitimde buna odaklanıyoruz. Çünkü bizim için müşteri önemli, onların memnuniyeti önemli. Burada kuvvetli iletişim, ürün detaylarını bilme, hijyenle ilgili müşteri güvenini elde etme mühim faktörler. Umuyorum eğitim içeriği de bunları tamamlayacaktır.” ifadelerini kullanıyor.


İtina Gıda İnsan Kaynakları Müdürü, 12 şubede görev yapan 43 elemana eğitim vereceklerini bildiriyor ve şunları kaydediyor:

“Eğitimlerimize ilgi var. İlgi daha da artacak. İlk eğitimden şube sorumluları yararlandı. Diğer eğitimlerden de diğer arkadaşlarımızı yararlandıracağız. Bu, sene sonuna kadar böyle devam edecek. Eğitimlerin ardından müşterilerin taleplerine iyi bir şekilde cevap verilecek, sorun kalmayacak.”

Murat Yazıcı, ilaveten eğitimlerinde müşteri memnuniyetinin birincil hedef olduğunu, satış ve karın geri planda kaldığına işaret ediyor.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.