Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul, Teknolojik Üç Farklı Konuya Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, 21-23 Nisan 2016 tarihlerinde eş zamanlı olarak çok önemli üç farklı etkinliğe sahne olacak.Biotech Eurasia, Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Fuarı, Cleanroom İstanbul Temizoda Teknolojileri Fuarı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, 21-23 Nisan 2016 tarihlerinde eş zamanlı olarak çok önemli üç farklı etkinliğe sahne olacak.
Biotech Eurasia, Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Fuarı, Cleanroom İstanbul Temizoda Teknolojileri Fuarı ve Manitenance İstanbul Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı eş zamanlı olarak Lütfi Kırdar’da bilim, endüstri ve teknoloji dünyası ile buluşuyor.
150 firmanın katılımcı olduğu, 1200 ürün ve markanın sergileneceği bu fuarların, 5.000 profesyonel tarafından izlenmesi bekleniyor.
“Biotech Eurasia” Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Fuarı, geleceğin teknolojisi olarak tanımlanan bu alanda ülkemizde yapılmakta olan ilk fuar olma özelliği ile son derece önemli bir işlev üstleniyor. Tıbbi, zirai ve endüstriyel alanlarda çok geniş sektörlere hizmet veren Biyoteknoloji, geleceğe yön verecek olan yepyeni çözümler sunuyor. Hem özel sektör ve Üniversitelerin hem de kamu sektörünün çok büyük yatırım alanı olan Biyoteknoloji, biribirinden zengin etkinliklerle de fuarda özel olarak ele alınıyor.
“Cleanroom İstanbul” Temizoda Teknolojileri Fuarı ; sağlık tesisleri, İlaç fabrikaları, uzay sanayi ve savunma sanayinin en önemli konusu olan steril alanların teknolojileri ve tasarlanması üzerine bir etkinlik olarak ön plana çıkıyor. Türkiye olarak bu konuda Suudi Arabistan’dan, Tunus’a, İran’ dan Kazakistan’a kadar geniş bir coğrafyada teknolojik üstünlüğümüz ile yönlendirici bir ülke konumunda da bulunmaktayız. Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı satınalma yetkililerinin de diğer ülke heyetleri ile birlikte fuara gelecek olmaları ve ihtiyaçlarına Cleanroom İstanbul Fuarı’nda çözüm aramaları bunun en önemli göstergesi olarak öne çıkıyor.
Temizodalar konusunda üretim yapan ve projelere çözüm üreten kuruluşların biraraya gelerek kurdukları Temizoda Teknolojileri Derneği de Cleanroom İstanbul Fuarı’na destek veriyor. Bir çok bilimsel ve mesleki eğitim ve etkinlik programları ile zenginleştirilen Cleanroom İstanbul, üç gün boyunca gerek ülkemizin dört bir yanından gerekse komşu ülkelerden gelecek olan profesyonelleri ağırlamaya hazır.
Ekonominin kalbi sanayi tesislerinin sürdürülebilir üretimi için endüstriyel bakım teknolojileri Maintenance İstanbul fuarı’nda sahne alıyor..
Endüstriyel tesislerde sürdürülebilirlik ve üretimin kesintiye uğramaması için gerekli bakım teknolojilerinin yer aldığı “Maintenance İstanbul”, Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı, ülkemizin sanayi üretimi açısından son derece önemli bir misyon üstleniyor. Önleyici ve kestirimci bakım teknolojileri, ölçümleme ve proses bakımı gibi hassas teknolojilerin yanısıra ağır endüstriyel bakım tekniklerinin de yer aldığı fuar ülkemizin dört bir yanında bulunan büyük sanayi kuruluşlarının bakım mühendislerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Fuarlaraynı zamanda 45 oturumlu, 60 yerli/yabancı akademisyen ve teknik kişilerin konuşmacı olduğu bilimsel ve mesleki toplantı etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.