Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş adamı Hüseyin Nakiboğlu tecrübelerini paylaştı

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nakiboğlu, Nevşehirli iş adamlarına iş hayatında başarılı olmanın yollarını anlattı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD) daveti...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş adamı Hüseyin Nakiboğlu tecrübelerini paylaştı
Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nakiboğlu, Nevşehirli iş adamlarına iş hayatında başarılı olmanın yollarını anlattı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD) daveti üzerine Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nakiboğlu, Akbulut Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akbulut ve İstanbul’da faaliyet gösteren iş adamları Nevşehir’e geldi. Nevşehirli iş adamlarıyla buluşan heyet üyeleri, iş dünyasında elde ettikleri tecrübeler ışığında tavsiyelerde bulundu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nakiboğlu, burada GESİAD yönetim kurulu üyeleriyle tecrübelerini paylaştı. KOBİ'ler başarılı olmak istiyorlarsa devamlı surette “yeni ne yapabilirim, farklı ne üretebilirim” diye kafa yormaları gerektiğini kaydeden Nakiboğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantep'in Güneydoğu'ya, İstanbul'un ise dünyaya açılan bir kapı olduğu düşüncesiyle İstanbul'a taşındım. İş adamlarına en önemli tavsiyem çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önem kadar çocuklarımıza işletmelerimizde sorumluluk vererek bizlerden sonra da işletmelerimizin büyüyerek devam etmesini sağlamalıyız.”

GESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Güner ise davetleri üzerine İstanbul’dan gelerek iş adamlarıyla tecrübelerini paylaşan heyet üyelerine teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.