Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İran Zirvesi Antalya’da Toplanıyor

MENA ülkelerinin ardından Antalya, İran’dan gelen turizm acenteleri ve gazetecileri ağırlayacak. İran’da faaliyet gösteren 85 seyahat acentesi temsilcisi ile çok sayıda gazetecinin katılacağı zirve, Antalya’yı İranlı turistlerle buluşturmayı...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MENA ülkelerinin ardından Antalya, İran’dan gelen turizm acenteleri ve gazetecileri ağırlayacak. İran’da faaliyet gösteren 85 seyahat acentesi temsilcisi ile çok sayıda gazetecinin katılacağı zirve, Antalya’yı İranlı turistlerle buluşturmayı hedefliyor.
Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Zirvesi’nde, 17 ülkeden 270 turizm acentesi ve 91’e yakın gazeteciyi ağırlayarak başarılı bir sınav veren Antalya çok büyük bir zirveye daha ev sahipliği yapacak.
Yarın Serik’te düzenlenecek olan ’İran Turizm Zirvesi’ ile Antalya, yeni pazar arayışının en önemli adayı olan İran’ın seyahat acentelerini ağırlayacak. İran’da faaliyet gösteren 85 seyahat acentesi ile çok sayıda gazetecinin katılacağı zirve, Antalya’yı İranlı turistlerle buluşturmayı hedefliyor. İran Turizm Zirvesi’ne, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Serik Belediyesi, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYTDA), Türk Hava Yolları ve Batı Anadolu Kalkınma Ajansı destek veriyor.
Antalya’ya gelecek İran seyahat acenteleri ile medya mensuplarından oluşan heyet, Kaleiçi’ni, teleferikle Olimpos Tahtalı Dağı zirvesini, Düden ve Manavgat şelalelerini, Antalya Aquarium’u, Side’yi ve antik kentler ile alışveriş merkezlerini gezecek. Programın son gününde Türk turizm acentesi temsilcileri ile ikili görüşme toplantıları ile bir araya gelecek konuk heyet, karşılıklı anlaşmalar yapacak.
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Turizmde yeni pazar arayışlarımız devam ediyor. Kurumlar arasında oluşan sinerji ile MENA zirvesinin ardından İran zirvesini düzenliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.