Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaat sektöründen TL kampanyasına destek

İzmir’de her biri ultra lüks 12 villanın yapımına başlayan inşaat firması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vererek, yerli ve yabancı kesimden talep gelen villaları sadece Türk Lirası üzerinden satışa sundu.İzmir’in...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnşaat sektöründen TL kampanyasına destek
İzmir’de her biri ultra lüks 12 villanın yapımına başlayan inşaat firması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vererek, yerli ve yabancı kesimden talep gelen villaları sadece Türk Lirası üzerinden satışa sundu.
İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yapımı devam eden ve konumu, mimarisi, estetik yapısı ile doğanın konforunda lüks yaşamı getiren Provence Güzelbahçe’nin basın lansmanı yapıldı. 12 özel villadan oluşan projenin tanıtımında konuşan Reliance Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topdemir, projede kaba inşaatın hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Türkiye tarihinde çok daha zor durumların atlatıldığını anlatan Topdemir, “Ekonomimiz her şeye rağmen ayakta. Özellikle son zamanlarda döviz konusu çok hassas olduğu için yola TL olarak çıktık. Hiçbir zaman dövizden bahsetmedik. Bazı ithal ürün satan malzemeciler de bize destek oldu. Herkesin desteği var. Tüm kurlar sabitlendi ve TL’ye çevrildi” dedi.
Şıklık ve rahatlık üzerine kurulacak olan Güzelbahçe Provence Villarında hepsi deniz manzaralı 12 özel ev bulunuyor. Ekim 2017’de tamamlanması planlanan projenin kuzeyinde deniz manzarası, doğusunda ise doğa manzarası dikkat çekiyor. Güzelbahçe’de yaklaşık 7 dönüm bir alanın içerisinde 3 farklı tipten oluşan proje içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kapalı spor salonu, sosyal kulüp, çocuk oyun alanları da bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.