Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ineva’ya ödül

Coşkunöz Holding’in bu yıl mayıs ayında bünyesine kattığı Ineva Çevre Teknolojileri A.Ş, ’Sürdürülebilirlik Akademisi’ tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen ’2016 Sürdürülebilir İş Ödülleri’ yarışmasında atık yönetimi...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ineva’ya ödül
Coşkunöz Holding’in bu yıl mayıs ayında bünyesine kattığı Ineva Çevre Teknolojileri A.Ş, ’Sürdürülebilirlik Akademisi’ tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen ’2016 Sürdürülebilir İş Ödülleri’ yarışmasında atık yönetimi kategorisinde KOBİ ödülü aldı.
İstanbul’da bir otelde düzenlenen törende ödülü alan Ineva Genel Müdürü Onur Taş, arıtma tesislerindeki çamuru kurutmaya gerek kalmadan bertaraf ettiklerini ve sistemin yüzde 100 yerli sermaye ile devreye alınan ilk atık yakma projesi olduğunu söyledi. Onur Taş, Coşkunöz Holding’in yenilenebilir enerjiye 2010 yılından beri yatırımlar yaptığını belirterek, “Coşkunöz Holding hidroelektrik, rüzgar ve güneş enerjisi iştirakleri ile projeler geliştiriyor. Bu yıl bu yıl mayıs ayında holding bünyesine katılan Ineva’da kamu ve özel sektör kuruluşları ile belediyeler ve organize sanayi bölgelerine atık bertarafında yenilikçi çözümler sunuyor” dedi.
Genel Müdür Taş, iş dünyasında yenilikçi çözümleri teşvik etmek maksadıyla 2009 yılında çalışmalarına başlayan Sürdürülebilirlik Akademisi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği Sürdürülebilir İş Ödülleri Yarışması’nda Türkiye’nin köklü markaları ile birlikte ödül almaktan mutlu olduklarını belirterek, “Bu ödül bizi gelecekteki çalışmalarımız için daha çok motive etti” şeklinde konuştu.
TÜBİTAK destekli Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdikleri, kurutma prosesine gerek kalmadan atık çamurları bertaraf ettikleri sistemin yüzde 100 yerli sermaye ile devreye alınan ilk atık yakma projesi olduğuna vurgu yapan Onur Taş, “Talep gelen kurum ve kuruluşların ihtiyaçları için önce geniş çaplı bir analiz yapıyoruz, sonra da projeyi eksiksiz olarak tamamlayıp teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.