Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl'deki MODEF EXPO’ya 145 firma katılacak

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 30. Modef Expo Fuarı'na 145 firmanın katılacağı bildirildi. İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Fuarcılık Organizasyonu (İFOR) Başkanı Alinur Aktaş, 2000'li...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl'deki MODEF EXPO’ya 145 firma katılacak
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 30. Modef Expo Fuarı'na 145 firmanın katılacağı bildirildi. İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Fuarcılık Organizasyonu (İFOR) Başkanı Alinur Aktaş, 2000'li yıllardan itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilya sektörünün, yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük bir ivme kazanarak “Türkiye'nin modası İnegöl Mobilyası”, söylemi ile sektöre damgasını vurduğunu kaydetti.

30. Modef Expo 2013’ü, 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceklerini söyleyen Aktaş, “Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. EXPO fuarına yoğun talebi karşılamak, daha fazla mobilyacının katılabilmesini sağlamak adına fuar alanımıza modern portatif çadır da kuruldu. Fuarımızda 24’ü portatif çadırda, 121 ‘i de fuar alanımızda olmak üzere toplam 145 firma yer alıyor.” dedi.

2013 yılında İfor Fuarcılık ve Ant Expo'nun yapmış olduğu çalışmalar ile 48 olan ülke sayısının 56’ya çıkarıldığını ve toplamda bin 100 profesyonel alıcıyı birebir ağırlamak için tüm çalışmaların yapıldığını belirten Aktaş, şöyle konuştu: “Gelecek olan grupların çalışmaları yapılırken belirtilen ülkelerin Ticaret ve Sanayi odaları - Ülke Ticaret Müşavirlikleri görüşülerek koordinasyonlar sağlanmıştır. Ayrıca bu yıl yurt dışı reklam çalışmaları da arttırılmıştır. Suudi Arabistan – Mısır - Birleşik Arap Emirlikleri – Azerbaycan - Makedonya – Rusya - İngiltere ve Dubai’de bulunan Mobilya Dergileri ve önemli gazetelerde reklamlarımız yayınlanmıştır. Yine Google reklamlarında ise Cezayir, Katar, Dubai, Suudi Arabistan ve Yemen’de Arapça olarak Google reklamlarımız hem arama motorlarında hem de görsel reklamlar da yayınlanmıştır. Ayrıca Azerbaycan ve Libya özelinde birebir elden teslim şekli ile VIP davetiyelerimiz mobilya alıcılarına ulaştırılmıştır. Yine Ekonomi Bakanlığı ve İstanbul İhracatçılar Birliğinin ortak organizasyonunda Modef Expo Fuarı için yurt dışı alım heyeti programı düzenlenecektir. İfor fuarcılığın yapmış olduğu titiz çalışma Bakanlık ve İhracatçılar Birliği tarafından beğenilmesinden dolayı bu yıl Rusya bölgesinin çalışması direk İfor Fuarcılığa verilmiştir. Bu bağlamda Rusya bölgesinde Belarus, Ekatarinburg, Moskova, Minks ve Astana bölgelerinin ticaret müşavirlikleri ile birebir İfor Fuarcılık Dış Ticaret departmanı çalışmış belirtilen bölgelerden toplamda 45 Rus alıcısı 03 Kasım itibari ile fuarımızı ziyaret için gelip 08 Kasım’da programlarını tamamlayacaklardır.”

Gelecek olan ziyaretçilerin daha iyi ağırlanabilmesi için fuar alanı içerisinde fuar katılımcılarının ve gelen heyetlerin daha profesyonel görüşmelerini yapabilmeleri adına “Buyer Lounge” alanında dil bilen hostesler ile İfor Fuarcılık Dış Ticaret Departmanı ve Ant Expo firma yetkililerinin de bulunacağı alanda görüşmelerini yapabileceklerini söyleyen Başkan Aktaş, “Gelen ziyaretçilerimiz ile daha fazla iş birliği kurabilmek İnegöl Mobilyasının hem bilinirliğini hem de ihracata bakış açımızın daha profesyonelleştiğinin gösterilmesi adına değerli katılımcılarımızın stantlarında İngilizce, Arapça ve Rusça bilen kişilerin fuar süresince istihdam edilmesinin önemliliğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.