Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl, "MODEF EXPO" ile kapılarını dünyaya açıyor

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi “MODEF EXPO 2016”, 36. kez kapılarını açacakİnegöl mobilyasının yeni ürünlerinin dünya piyasasına arz edileceği MODEF EXPO 2016 Fuarı, yarın (salı) saat 14.00’de törenle açılacak....

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl, "MODEF EXPO" ile kapılarını dünyaya açıyor
İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi “MODEF EXPO 2016”, 36. kez kapılarını açacak
İnegöl mobilyasının yeni ürünlerinin dünya piyasasına arz edileceği MODEF EXPO 2016 Fuarı, yarın (salı) saat 14.00’de törenle açılacak. 180 firmanın stant açacağı fuarı 35 ülkeden yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gezmesi hedefleniyor. 13 Kasıma kadar açık kalacak 36. MODEF EXPO Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. 27 bin 100 metrekare kapalı ve çadır alandan oluşan fuarda 180 firma stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacak. Fuar için 35 ülkeden yaklaşık 20 bin ziyaretçinin İnegöl’e gelmesi bekleniyor.
MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda ve Fas başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin fuarı ziyaret etmesini beklediklerini kaydetti. Yavuz Uğurdağ, “36. kez düzenlenen fuar 27 bin 100 metrekare alanda 17 bin 500 metrekare stant alanına sahip. Hem yurtiçi, hem yurtdışından 20 bin ziyaretçi bekliyoruz. Komşu ülkelerde yaşanan ekonomik ve siyasi krizlerde artık bu ümidimizi kırmıyor. Gerek Kuzey Afrika’dan, gerek Ortadoğu’dan aynı şekilde ziyaretçilerimizi ağırlamayı hedefliyoruz. MODEF EXPO’da yurtdışı alım heyeti ile ilgili de birkaç programımızı değiştirdik. İnşallah bu sene geçmişte fuarımızı ziyaret eden müşterilerimizi yine ağırlayacağız. Bunun yanında hedefimiz yeni pazarlara ve yeni ülkelere açılmaktır. İlk defa İnegöl’e gelecek yeni ziyaretçilerimizi ağırlamak istiyoruz. Bu firmaların hem uçak bileti hem otel rezervasyonları yapıldı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.