Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl MODEF EXPO ile dünyaya açılacak

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 36’ncısı düzenlenen MODEF EXPO Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor.Mobilya başta olmak üzere otel, market, restoranlar gibi birçok sektörü ilgilendiren MODEF EXPO Fuarı 8-13 Kasım tarihleri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl MODEF EXPO ile dünyaya açılacak
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 36’ncısı düzenlenen MODEF EXPO Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor.
Mobilya başta olmak üzere otel, market, restoranlar gibi birçok sektörü ilgilendiren MODEF EXPO Fuarı 8-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 27 bin 100 metrekare kapalı ve çadır alandan oluşan MODEF Fuar alanında 180 firma stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacak. 35 ülkeden yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda ve Fas başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin fuarı ziyaret etmesini beklediklerini kaydederek, “36. kez düzenlenen MODEF EXPO Fuarı önümüzdeki salı günü açılacak. İnegöl’ümüzde üretim yapan 180 değişik firma ürünlerini teşhir edecek. Bu sene hem yurtiçi hem yurtdışından 20 bin ziyaretçi bekliyoruz. Komşu ülkelerde yaşanan ekonomik ve siyasi krizlerde artık bu ümidimizi kırmıyor. Gerek Kuzey Afrika’dan, gerek Ortadoğu’dan aynı şekilde ziyaretçilerimizi ağırlamayı hedefliyoruz” dedi.
Fuar alanı yenilendi
Başkan Yavuz Uğurdağ, “Bu sene fuar alanındaki stantlarımızla ilgili bir yenilemeye gittik. Eski stantlarımız komple yıkıldı. Şu an itibariyle yeni stantlarımız tamamlanmaya çalışılıyor. Firmalarımız dekorasyonlarını iki gün içinde tamamlayacaklar. 8 Kasım’da açılacak olan fuarımızda da MODEF EXPO stant anlamında yeni yüzüyle ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Portatif alanımız var. Bunda da bir yenilemeye gittik. Bu çadır alanımızın ön cephesini camekân bir çerçeveyle değiştirdik. Çadır alanımıza giren firmalarımız memnun ayrılacaklar ve bu sistemden daha fazla faydalanacaklar” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.