Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnebolu Limanı Ve Hopa Termik Santrali Özelleştiriliyor

İnebolu Limanı ve Hopa Termik Santrali’nin özelleştirme ihalesi sürecinde bugün son teklifler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na verilecek.Kastamonu İnebolu Limanı’nın işletme hakkına da sahip olan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnebolu Limanı ve Hopa Termik Santrali’nin özelleştirme ihalesi sürecinde bugün son teklifler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na verilecek.
Kastamonu İnebolu Limanı’nın işletme hakkına da sahip olan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin (ADÜAŞ) sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki ÖİB hissesinin “blok satış” yöntemiyle atıl durumda bulunan Hopa Termik Santrali’nin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindekiler “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilecek. Özelleştirme süreci iki yıl önce başlayan ve geçici teminat tutarı 15 milyon lira olarak belirlenen ihalede bugün saat 17.00’ye kadar son teklifler verilecek.
İnebolu Limanı, Milli Mücadele’ye katılmak için İstanbul’dan gelenlerin ve gemilerle İnebolu açıklarına getirilen silah, cephane ve mühimmatın Anadolu’ya giriş kapısı olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.