Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMSİAD’dan İmar Ve Bayındırlık Komisyonu’na Ziyaret…

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeleri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2019 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2019 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMSİAD’dan İmar Ve Bayındırlık Komisyonu’na Ziyaret…

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu üzerindeki binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Komisyon Başkanı Turgay Yel, İMSİAD üyelerini aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ve her konuda STK’lardan fikir aldıklarını, İMSİAD’ın da bu STK’lardan birisi olduğunu söyledi.

Komisyon üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç da üyeleri sektörde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgilendirdi. Sektörde bir durgunluğun var olduğunu ve bu durgunluğun önüne geçmek adına hep birlikte hareket etmenin önemli olduğunu belirten Andıç, sektörün bu durgun günleri yakın zamanda geride bırakacağına inandıklarını ve her türlü işbirliklerine ve fikir alış-verişine açık olduklarını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.