Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlker Aycı: “Ağustos-Temmuz arası yolcu sayıları muazzam”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Turkish Airlines Corporate Club Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Aycı, “2017 yılı Ağustos-Temmuz döneminde yolcu sayıları muazzam” dedi.Türk Hava Yolları,...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlker Aycı: “Ağustos-Temmuz arası yolcu sayıları muazzam”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Turkish Airlines Corporate Club Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Aycı, “2017 yılı Ağustos-Temmuz döneminde yolcu sayıları muazzam” dedi.

Türk Hava Yolları, Global Business Travel Association (GBTA) iş birliğiyle İstanbul’da Turkish Airlines Corporate Club Konferansı’na ev sahipliği yapıyor. Kurumsal seyahat sektörünün güçlü kurumlarından Global Business Travel Association (GBTA)’ın katkılarıyla 25 - 26 Eylül’de gerçekleştirilecek ‘Traveler centricity’ temalı konferansın açılış konuşmasını yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, , “2017 yılı Ağustos-Temmuz döneminde yolcu sayıları muazzam” dedi.

2023 yılında tamamlanması planlanan 3. Havalimanının 90 milyon yolcu taşıma kapasitesiyle başlayacağını ileriki dönemlerde 200 milyon insana ulaşacağını belirtti. Türkiye ve İstanbul’un önemli bir jeostratejik bölgede yer aldığını söyleyen Aycı, “4 saatlik uçuş alanında 50’den fazla ülkeye ulaşım sağlanıyor. Bu doğal bir hat ve sadece doğal hat olmakla kalmamış, barışın beşiği olmuş, her açıdan bir merkez olmuş” diye konuştu. Aycı, Boing ile uçak anlaşmasına ilişkin de “Boing ile konuşmalarımız başladı. Uçaklarımızı hafifleştirmek için hizmet kalitesini geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

2017 yılının Ağustos-Temmuz döneminde yolcu sayılarının muazzam seviyede olduğunu aktaran Aycı, THY’nin dünyada ki yolcu sayısında yüzde 40’lık bir artış yaşandığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.